fbpx

До кінця цього тижня Олександр Бурцев буде звільнений з-під варти під заставу

Політика 20:16, 01.03, 2018

Сьогодні активісти "РУХУ НОВИХ СИЛ" збирають необхідні кошти для внесення застави у розмірі 105 тисяч гривень. А це означає, що незабаром прикарпатський активіст РНС Олександр Бурцев, який 5 місяців сидить за ґратами через зустріч Саакашвілі у Шегинях, буде на свободі.

Про це заявив народний депутат України Юрій Дерев’янко.

"Уже більш як п’ять місяців Олександр Бурцев перебуває під вартою як політичний в’язень. Важкохвора людина, яка воювала в зоні АТО, зараз є прикладом розправи Порошенка над політичними опозиціонерами. Під час вчорашнього судовового засідання по цій справі адвокати все-таки домоглися, щоб суддя прийняв рішення про заставу. Тобто зараз є шанс Бурцеву, який є хворим на цукровий діабет та інсулінозалежним, вийти на свободу і продовжувати лікування в нормальних умовах", – розповідає Дерев’янко.

Нардеп вважає, що суддя прийняв таке рішення в силу того, що зараз відбувається в Україні, адже величезна кількість громадян вимагають справедливості. 

"Тому вказівки порошенківського режиму мають припинитись. Фейкові кримінальні справи, які є політичним замовленням, мають бути закриті. Ми маємо отримати ту країну, за яку ми 4 роки назад почали боротися. А ми, навпаки, бачимо, що естафету Януковича перейняв Порошенко. Ми маємо докласти усіх зусиль для того, щоб звільнити політв’язнів і Україну від цього режиму", – говорить народний депутат.

Тим часом адвокат Валерія Коломієць повідомила, що наступне судове засідання по справі Бурцева відбудеться 13 березня.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: