fbpx

До снігопадів готові: франківські комунальники купили сіль та гравійну суміш. ФОТО

Суспільство 14:41, 20.10, 2017

На виконання рішення виконавчого комітету в Івано-Франківську комісійно обстежили готовність підприємств, установ та організацій до прибирання снігу.

Першим перевірили КП "Муніципальна дорожня компанія". Підприємство заготовило протиожеледні матеріали та техніку, інформує департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради.

КП "МДК" заготовлено 4,7 тис. тонн гравійної суміші та 700 тонн солі. Ще 500 тонн солі замовлено, вона має прибути цими днями. Збудовано спеціальний ангар для солі, щоб вона не мокла під дощем. Також є 5 тракторів для прибирання площ та тротуарів, 2 старих і 5 нових піскорозкидувачів, 3 грейдери та великий трактор Т-150. Закуплено додатково ще один трактор марки Avant та 2 солерозкидувачі. Надходження цієї техніки очікують у листопаді. 

Загалом комісія дала позитивну оцінку щодо готовності  КП "МДК" до утримання міста під час снігопадів.

Нагадаємо, минулого року івано-франківські комунальники придбали неякісну суміш для посипання доріг. Як писав КУРС, за неякісний пісок, яким посипають дороги, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків розкритикував комунальників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: