fbpx

До такого рівня футболу наш стадіон не готовий, – Дмитро Міхалець

Спорт 13:36, 06.10, 2017

Начальник управління патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець сподівається, що міська влада зробить висновки з подій під час матчу ФК "Прикарпаття" – ФК "Карпати".

Під час традиційної зустрічі з франківцями "на каві" Дмитро Міхалець прокоментував і ситуацію зі стадіоном "Рух", який, як писав КУРС, на думку поліції, не готовий до футбольних матчів такого рівня, який відбувся 20 вересня цього року. Нагадаємо, тоді вболівальники львівського клубу влаштували безлад на стадіоні. 

"Ультраси "Карпат" одні з найскандальніших в Україні. Ми готувалися до дій. Але поліція не забезпечує прохід людей на стадіон. Мають бути стюарди, кваліфіковані, професійні, які перевірятимуть людей. Ми будемо допомагати у разі конфліктів", – сказав Міхалець.

За його словами, у поліцейських на стадіоні летіло каміння, уламки умивальників та інше сміття, яке фани брали просто на стадіоні.

"Львівська арена", каже Міхалець, підготовлена краще.

"Для такого рівня футболу ми не готові. Наш стадіон не готовий. Я розумію, що це класно, коли у місто приїжджають такі команди, але треба бути готовим до такого. Добре, що не було погромів у місті. Я надіюся що ми, і міська рада, і нацгвардія винесемо урок і на майбутнє такого більше не буде", – зазначив Міхалець. 

Як писав КУРС, у вівторок на оперативній нараді заступник начальника патрульної поліції Івано-Франківська Олег Сердюк заявив, що міський стадіон "Рух" не облаштований для проведення футбольних матчів. Міський голова Руслан Марцінків відмовився вислухати зауваження поліції і і звинуватив її у безладі на матчі. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: