fbpx

До Ворохти можна буде доїхати прямим поїздом із Запоріжжя

Суспільство 12:38, 22.04, 2016

Новопризначений міністр інфраструктури Володимир Омелян дав доручення Укрзалізниці влаштувати пряме сполучення між Запоріжжям та Івано-Франківськом і Ворохтою.

Про це Володимир Омелян повідомив на своїй сторінці у Фейсбук

"Поки всі чекають на нового керівника Укрзалізниці – ми працюємо. УЗ повинно орієнтуватися на потреби пасажирів", – пише Омелян.

Одним із першочергових операційних завдань для української залізниці є забезпечення сезонних перевезень громадян до місць відпочинку протягом літніх місяців. Історично декілька регіонів залишались без зручних прямих поїздів до узбережжя Чорного моря та Карпатського регіону. Пасажири були вимушені їздити із пересадками.

Володимир Омелян дав доручення Укрзалізниці переглянути розклад та призначити прямі додаткові поїзди до Миколаєва та Херсона з Ковеля, Луцька, Рівного, Чернігова, Житомира, Сум та Чернівців. Також влаштувати пряме сполучення між Запоріжжям та Івано-Франківськом і Ворохтою, між Ужгородом та Херсоном.

"Сезон відпусток вже не за горами, тому важливо, щоб додаткові поїзди були призначені якомога швидше. Відкриття продажу квитків на ці поїзди дасть змогу громадянам заздалегідь спланувати свій відпочинок". 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: