fbpx

Доба війни: загинули троє бійців ЗСУ, є поранені. ВІДЕО

Суспільство 09:46, 11.01, 2018

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції загинуло троє військовослужбовців Збройних сил України, ще троє отримали поранення, один - бойову травму.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у мережі. 

Минулої доби зафіксовано 7 обстрілів сил АТО з боку бойовиків. У одному випадку українські військові відповіли агресору.

"На жаль, серед наших військовослужбовців знову є втрати. Під час виконання бойових завдань загинули троє українських воїнів, ще троє зазнали поранень, а один – отримав бойову травму", – повідомляють у прес-центрі.

Зазначається, що на Луганському напрямку бойовики обстріляли з мінометів різних калібрів укріплення Збройних Сил України поблизу Троїцького.

"Особливу вогневу активність противник також виявляв у районі Світлодарської дуги. Зокрема, на підступах до Луганського агресор неодноразово, як удень, так і ввечері, вів вогонь зі 120 і 82-мм мінометів і великокаліберних кулеметів", – йдеться у заяві штабу АТО.

Також там додають, що довкола Новолуганського півтори години ворог обстрілював позиції ЗСУ з гранатометів, кулеметів та мінометів різних калібрів. Оскільки ці обстріли мали прицільний характер та несли безпосередню загрозу життю і здоров’ю українських воїнів, вони були вимушені відповісти бойовикам.

На Донецькому напрямку окупанти порушували домовленості про припинення вогню з автоматичних станкових гранатометів біля Верхньоторецького та шахти Бутівка.

За даними журналістів, один боєць загинув, один отримав поранення внаслідок тривалого бою у районі населеного пункту Зайцеве (Донецька область). 10 січня бойовики вдарили з гранатометів, а потім зі стрілецької зброї, унаслідок чого зав’язався тривалий бій.

Про це йдеться в сюжеті 2+2.

 

За інформацією журналістів, унаслідок бойових дій від осколкових поранень загинув боєць АТО, який днями мав відзначати день народження. Також поранено ще одного бійця.

Військові розповіли, що бойовики обстрілюють їхні укріплення зі 120-мм мінометів, АГС, РПГ. Також вони зазначають, що за час перемир’я бойовики значно зміцнили свої позиції та облаштовують бліндажі й дотепер.


Читать полностью на http://eizvestia.com/uk/news_politics-ukr/full/1101-rizdvyane-peremirya-v-krovi-zapeklij-bij-sil-ato-z-bojovikami-pid-zajcevim-video

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: