fbpx

Долинські діти заробили для сім’ї загиблого в АТО Ігоря Денисіва 125 доларів

Суспільство 22:27, 14.06, 2015

Учні будинку дитячої та юнацької творчості міста Долини долучилися до благодійної акції "Діти допомагають дітям". Вони зробили сувеніри, які продали на аукціоні.

Виручені кошти, а це 125 доларів, передали родині загиблого бійця 128-ї бригади Ігоря Денисіва з села Княжолука Долинського району, повідомляє Репортер. Він загинув у лютому під Дебальцевим. У бійця лишилося двоє дітей.

Кошти та подарунки Денисівим передали в Гошеві під час фестивалю дзвонарного мистецтва.

1За словами директора Долинського районного будинку дитячої і юнацької творчості Василя Королюка, головна мета цієї акції – розбудити серця дітей, аби вони своєю працею долучилися до допомоги одноліткам, чиї батьки воюють на Сході.

"Діти зробили два великі сувеніри своїми руками, ці вироби виставили на аукціон завдяки волонтерам Наталії Сербин та Андрію Стандіо, – говорить Королюк. – Це поки наш перший лот. Його придбала Олександра Бельзамо зі США. Вона заплатила 125 доларів, але побажала, аби її покупку разом з грошима передали родині Денисівих".

2Василь Королюк говорить, що це не перша акція. Нещодавно через соцмережі діти зв’язалися з мамою Саші Матвієнко. Дівчинка стала відома на всю Україну, коли отримувала орден "За мужність" за свого батька, що загинув в АТО. Долинські школярі передали їй подарунок, зроблений своїми руками, – український віночок. Мама дівчинки подякувала та написала, що Саша тепер його не знімає. Подарунки отримала і маленька Соня з міста Щастя.

3

"Будемо продовжувати подібні акції, – стверджує Василь Королюк. – З нового навчального року хочемо залучити всі школи району".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: