fbpx

Долинські діти зможуть пройти безкоштовний огляд у клініці на колесах

Суспільство 17:59, 18.07, 2017

У серпні у Долину знову завітає клініка на колесах "Дар життя". Сотні маленьких пацієнтів, які обстежувались минулоріч, із нетерпінням чекають лікарів і знову зможуть пройти обстеження, а також оглянути, а то й полікувати зуби.

Клініка складається з медичного та стоматологічного відділення. “Дар життя” розпочав свою роботу в Україні як “Медична клініка на колесах” у 1992 році. Це стало можливим завдяки американцям українського походження Доктору Стівену Дудяку та пастору Джону Шепу.

“Дар життя” надає допомогу людям з особливими фізичними та розумовими потребами, сиротам, соціально незахищеним та малозабезпеченим, а тепер ще й дітям учасників та ветеранів АТО.

В Долину автобуси прибудуть знову на запрошення МБО “Благодійний фонд Долини” та фінансової підтримки Долинської міської ради, інформує прес-служба міської ради. 

Триватиме огляд усіх охочих дітей, які проживають у Долині. Запис з 21 липня за номером: 0505856341 (з 10 ранку до 13.00). Для того, щоб пройти обстеження, необхідна реєстрація проживання у місті Долина та свідоцтво про народження дитини.

Минулого року медики працювали за схемою: на кожну дитину заводили історію – картку пацієнта. Далі малечу міряли, зважували, вносили дані у картку і відправляли в оглядовий кабінет, де з маленьким пацієнтом працював лікар-педіатр. Проводилось повне обстеження зовнішніх та внутрішніх органів, в тому числі огляд хребта і стоп. При необхідності проводили експрес-аналізи сечі та крові на цукор, гемоглобін чи розгорнутий аналіз крові. При виявленому захворюванні  дітей направляли до вузьких спеціалістів.

Про місце розміщення Клініки обіцяють повідомити згодом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: