fbpx

Долинські перевізники вимагають підняти ціни за проїзд

Суспільство 10:05, 27.01, 2018

У січні перевізники, які здійснюють перевезення по місту, направили звернення у міську раду з вимогою підняття ціни за проїзд.

Також підприємці 23 січня провели акцію протесту, яка тривала близько години, про це пише Долина.live.

Зі слів міського голови, після годинної акції вони ще більш як годину були на прийомі у міській раді. В цей час місто фактично залишилось без громадського транспорту. На невмотивовані вимоги перевізників міська рада відреагувала розірванням договорів із 4 підприємцями. На цей час детальнішої інформації на сайті немає.

Додамо, що на останній 35-й сесії міської ради депутати висловили обурення щодо якості надання послуг громадського транспорту. Зокрема, мешканці міста скаржаться на вульгарну поведінку водіїв, вимагання оплати проїзду пільговими категоріями пасажирів та на те, що встановлені відеореєстратори не працюють і довести свою правоту в такому разі дуже складно. Міський голова доручив виправити цю ситуацію, встановити нові якісні відеореєстратори та періодично їх перевіряти, а у разі неувімкненого пристрою під час роботи транспорту прописати у договорах штрафні санкції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: