fbpx

Донецький "Шахтар" збудує два футбольні поля для дітей на Прикарпатті

Спорт 07:40, 28.06, 2018

Shakhtar Social, компанія ДТЕК та адміністрація Львівської обласної ради підписали меморандум про співпрацю.

Згідно з меморандумом, діти від 6 до 12 років отримають змогу безкоштовно займатися на нових футбольних майданчиках.

Проект "Давай, грай!" охопить населені пункти Львівської (м. Червоноград, смт Добротвір) та Івано-Франківської (м. Бурштин, с. Демешківці) областей, інформує прес-служба ФК "Шахтар".

 
Shakhtar Social створить необхідні умови для занять: забезпечить дітей інвентарем, продовжить готувати наставників-волонтерів, організовувати тренування й турніри.
 
"Проект "Давай, грай!" є національним, – говорить директор департаменту маркетингу і комунікацій ФК "Шахтар" Юрій Свиридов. – Він дозволяє хлопчикам, дівчаткам, дітям з обмеженими можливостями регулярно займатись футболом. Філософія проекту – у відсутності бар’єрів і меж, тому Shakhtar Social розширює географію "Давай, грай!" по всій Україні. Завдяки компанії ДТЕК ми отримали надійного партнера в питанні просування масового футболу. Партнера, що розуміє: інвестуючи в спортивну інфраструктуру для дітей сьогодні, завтра країна отримає покоління здорових та спортивно активних людей. Переконаний, що співпраця "Шахтаря", ДТЕК і Львівської облради стане імпульсом для розвитку масового дитячого футболу в Західній Україні".
 
Фінансову частину зобов’язань візьмуть на себе ДТЕК та Львівська облрада.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: