fbpx

Дорога на Городенку та інші снігові пастки на Прикарпатті – куди вже можна їхати

Суспільство 18:43, 16.12, 2018

На Прикарпатті від самого ранку автомобілі один за одним потрапляли у снігові пастки. До кінця дня дороги в проблемних місцях розчистили.

КУРС писав, що траса на Городенку стоїть – водії відкопують фури. 

"Одна смуга руху повністю чиста, рух відновлений повністю, на окремих ділянках – почерговий рух, чистять другу смугу. На місці працівники відділу безпеки дорожнього руху",  повідомили станом на 18.00 в обласній патрульній поліції.

Хронологію подій із заторами та сніговими пастками на дорогах Прикарпаття узагальнили в групі "Безпечні дороги України". 

Зокрема, як повідомляють користувачі Telegram-чатів "IF INFO" та "Frankivsk 112", близько 14 години неподалік Тлумача, на повороті до села Грушка, через нерозчищену дорогу вантажівка "Renault" застрягла у заметі.

Рух в напрямку Городенки було паралізовано, і водіям довелося самотужки розкопувати дорогу, щоб визволити вантажівку. За годину на допомогу приїхав трактор.

Також водії повідомляють, що неподалік від цього місця через сніг автомобіль вилетів у кювет.

Близько 12 години водії повідомили, що на відрізку між селами Остриня та Олешів Тлумацького району заблокований проїзд. На повороті на підйомі дорога заблокована фурами, які не можуть виїхати.

Окрім того, близько 11 години на дорозі Львів – Івано-Франківськ, в селі Нові Стрілища також утворився затор через фури, які забуксували.

Водії попереджають, якщо хтось планує їхати у Львів, слід бути обережними, адже є проблемні місця на відрізку Рогатин  Львів. Також на об'їзній дорозі Львова можливі затори, оскільки є декілька ДТП.

Варто взяти до уваги і штормове попередження від ДСНС. Завтра на Прикарпатті сильний сніг, на дорогах – ожеледиця

КУРС писав, що за минулу добу на Прикарпатті сталося 22 ДТП – дорожники кажуть, що не винні.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: