fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • "Дороги місцевого значення на Прикарпатті потребують негайного ремонту", – депутат облради Ольга Федишина

"Дороги місцевого значення на Прикарпатті потребують негайного ремонту", – депутат облради Ольга Федишина

Політика 15:35, 30.11, 2017

Через катастрофічний стан доріг з настанням зими у деякі містечка та села області неможливо буде заїхати легковиком. Тож поряд з дорогами загальнодержавного значення потрібно не забувати і про місцеві автошляхи.

Саме з таким зверненням на засіданні комісії обласної ради з питань розвитку промисловості, будівництва, архітектури, дорожнього та ЖК господарства виступила депутат від фракції "ВОЛЯ" Ольга Федишина

"Я, як депутат облради від сіл Заріччя, Чорний Потік, Чорні Ослави, Білі Ослави, постійно порушую питання щодо дороги Яблунів  Делятин. Нашими зусиллями у 2015-2016 роках зрушено це питання з місця. Ми змогли за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку і з місцевих коштів розпочати ремонт цієї дороги. Але зараз, до прикладу, в селі Чорні Ослави дорога непроїзна. Це дуже великі складнощі для місцевих жителів пересуватися в цьому напрямку. Ще гірша ситуація на дорозі, яка з’єднує Чорний Потік і Білі Ослави. Там зараз їздити буде неможливо",  розповідає Ольга Федишина. 

Зусиллями народного депутата Юрія Дерев’янка придбано 120 тонн щебеню, які завезли минулого тижня на територію сільради Чорного Потоку. Місцеві можуть частково засипати дорогу. Однак цього замало, каже депутат.

"Люди взимку просто не зможуть їздити цим шляхом. Тому я озвучила пропозицію до облдержадміністрації надати ще хоча б 15-16 машин матеріалів і забезпечити грейдер",  підсумувала Ольга Федишина. 

А ще на засіданні комісії депутат порушила питання і щодо дороги Битків – Білозорино. Цього року ямковий ремонт тут робили, однак зараз від нього не залишилось і сліду. 

Питання непроїзних доріг місцевого значення Ольга Федишина обіцяє порушити і на сесії обласної ради.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: