fbpx

Дорожники обіцяють добудувати два мости на Калущині

Суспільство 16:55, 24.07, 2018

На замовлення Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області проведено коригування проектно-кошторисної документації на будівництво мосту в селі Боднарів Калуського району через річку Луква на автомобільній дорозі державного значення Н-10 Стрий Мамалига, км 82+881.

Проектно-кошторисна документація –проходить державну експертизу, після якої буде визначена точна залишкова вартість будівництва.

Надалі Служба автомобільних доріг оголосить державну закупівлю будівельних послуг, тобто тендер, на визначення підрядної організації, яка й буде проводити добудову цього мосту. Після таких підготовчих робіт міст у Боднарові якщо не в поточному, то в наступному році добудують, інформує прес-служба САД в Івано-Франківській області.

Необхідність коригування проектно-кошторисної документації пов’язана з тим, що новий міст почали споруджувати ще 2006 року. Тоді філія "Мостова експлуатаційна дільниця" ДП "Івано-Франківський облавтодор" здійснила основні роботи з будівництва лівої половини проектованого мосту. Опісля через відсутність фінансування будівництво призупинили.

Також на замовлення Служби автомобільних доріг цього року заплановано будівництво нового мосту через річку Дністер у селі Сівка Войнилівська Калуського району. Там необхідно добудувати декілька прогонів, облаштувати проїзну частину та підходи до мосту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: