fbpx

Доцентку Прикарпатського університету нагородили орденом "Берегиня України"

Суспільство 15:30, 29.05, 2018

Нещодавно в Києві відбулися урочисті заходи Всеукраїнського проекту "Я – Українка".

На урочистому зібранні відзначили 150 найкращих жінок України, яким вручено орден "Берегиня України", подяку та почесну відзнаку. Серед нагороджених – Інна Червінська, доцент Прикарпатського національного університету, завідувач творчої навчально-наукової лабораторії "Гірська школа Українських Карпат". За особистий внесок у розвиток держави і вірність нації, зміцнення іміджу України, сумлінну працю та високий професіоналізм Інну Червінську нагородили орденом "Берегиня України" та іменною подякою, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 
 
Головна мета проекту – розповісти про жінок, які поєднали наполегливу працю і любов до України для блага та розквіту нації, возвеличують країну, множать її здобутки, вражають шляхетністю і милосердям. Невід’ємною частиною проекту є випуск книги "Я – Українка", на сторінках якої містяться розповіді про жіночі долі невтомних, мудрих, талановитих українок, які досягли значних успіхів у різноманітних галузях професійної діяльності.
 

Під час урочистостей присутніх привітали перший Президент України з часу здобуття нашою державою незалежності (1991-1994 рр.) Леонід Кравчук, міністри, народні депутати України, голови обласних рад та інші почесні гості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: