fbpx

Дружина зірвала з ноги чоловіка, який перебуває під домашнім арештом, електронний браслет

Суспільство 11:17, 23.07, 2014

В чергову частину обласного УМВС надійшов сигнал тривоги під час моніторингу за 39-річним жителем Городенківського району, який перебуває під домашнім арештом. Це був сигнал про пошкодження засобу електронного контролю та порушення контакту з тілом "домашнього арештанта".

За місцем проживання чоловіка виїхали працівники міліції. Вони встановили, що електронний браслет з ноги господаря зняли, а ремінець цього пристрою пошкоджений. 39-річний селянин, якого доставили в райвідділ міліції, пояснив, що вранці засіб електронного контролю з його ноги зірвала дружина, передає Афіша Прикарпаття.

Нещодавно проти цього чоловіка відкрили кримінальне провадження за умисне тяжке тілесне ушкодження. В стані алкогольного сп'яніння він ударив сокирою по голові свого знайомого, який прийшов привітати його з іменинами. Обираючи зловмисникові запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, правоохоронці зважили на ту обставину, що він є батьком шести дітей. Якщо в ході перевірки буде встановлена вина "домашнього арештанта" у пошкодженні електронного браслета, то його можуть узяти під варту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: