fbpx

"Душова, в якій слизом покрита плитка", – франківчанка має намір скаржитися на антисанітарію в міській лазні

Суспільство 12:38, 28.02, 2016

Єдина в Івано-Франківську міська лазня працює на вулиці Низовій, сеанс миття коштує тут 75 гривень.

Свої враження від миття в цій лазні  найстарішій лазні Франківська-Станіславова, яка є "візиткою" міста,  у соцмережі Фейсбук поширила франківчанка Олена Коновалова. 

"При вході сидить жіночка радянської "наружності" за обшарпаним радянським столом. Це  касир. Так звана "баба Валя", яка чемно збирає гроші за те, що поламані обшарпані скрині для одягу не зачиняються, люди залишають там гроші та телефони, бо більше ніде. Вона збирає гроші за побиту і облуплену плитку у так званих кімнатах відпочинку, за понищені стіни, стелі, за душову, в якій слизом покрита плитка, за повну антисанітарію! 

За те, що в сауні немає термометра, а чавунний чан розпалений до багряного кольору! ТАК, БАГРЯНОГО КОЛЬОРУ! Без перебільшень. І здається, що він ось-ось вибухне… За відсутність градусника в лазні і температура така, що шкіру просто обпалює. Вона збирає гроші, бо в неї така робота…

Бабуся, якій на вид років 90, каже, що ходить туди вже 20 років підряд. Раніше, перш ніж зайти паритись, все вимивала, бо було гидко. Зараз, каже, що не може, роки не ті, а ближче альтернативи за такі гроші не має.

А щодо грошей, немало небагато  75 грн  і парся хоч цілий день.

Але найбільше вразили 2 дебелі гуцули, люди сказали, наче це власники. Після слів: "Приберіть там, у вас повна антисанітарія. Просто гидко". А у відповідь європейська чемність: "Не подобається – не ходіть. Ще ніхто не заразився. Га-га-га-га…"

От вірите, щось геть не смішно, скоріше сумно",  написала відвідувачка лазні. 

Франківчанка повідомила, що має намір поскаржитися на антисанітарію  подати заяву в Санепідемстанцію та в інші контролюючі органи. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: