fbpx

Два підприємства представлять Прикарпаття на Всеукраїнському конкурсі "100 кращих товарів України"

Економіка 07:03, 21.08, 2014

Визначено переможців регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) — "100 кращих товарів України" у 2014 році.

У конкурсі взяли участь 27 місцевих підприємств, які представили 28 видів продукції та послуг, передає ОДТРК "Карпати".

Це були рослинні олії, фіточаї, хлібо-булочні і кондитерські вироби, ковбасні вироби, мінеральні природні столові води; засоби для прання, вікна та двері з ПВХ, вхідні двері; бетонні суміші, плитка керамічна та тротуарна, лічильники та фільтри газу; послуги з будівництва, ремонту та технічного обслуговування техніки, медичні  послуги та послуги з тимчасового розміщення.

Для визначення кращих регіональна конкурсна комісія при оцінюванні продукції і послуг враховувала їх якість, безпечність та конкурентоспроможність, наявність сертифікованих сучасних систем управління та план розвитку підприємств, порівнювався рівень ціни і якості з кращими аналогами, а також доступність на національному ринку. Важливими факторами були і відгуки споживачів, наявність ресурсу та енергозберігаючих заходів в процесі виробництва продукції, використання регіональної та української сировини і матеріалів.

За підсумками оцінювання переможцями регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) "100 кращих товарів України" у 2014 році визнано:

– в номінації "Продовольчі товари": категорія "малі підприємтва" – фірма "Елітфіто" (олія чорного кмину);

– в номінації "Промислові товари для населення": категорія "середні підприємства" – ТОВ "Голд Дроп Україна" (засіб для прання делікатних тканин – бустер);

– в номінації "Продукція виробничо-технічного призначення: категорія "малі підприємства" – ДП "Завод якісних бетонів" "МонолітТрансБуд" (бетонні суміші); категорія "середні підприємства" – Калуський трубний завод (труби із непластифікованого полівінілхлориду для холодного водопостачання), а також акціонерне товариство "Промприлад" (турбінні лічильники газу);

– в номінації "Роботи або послуги, які виконуються або надаються в побутовій та виробничій сферах": категорія "середні підприємтва" – науково-технічний центр "Промтехдіагностика" (будівництво, ремонт, діагностика магістральних, технологічних трубопроводів та об'єктів нафтохімічної та хімічної промисловості).

Серед лауреатів регіонального етапу конкурсу підприємства "Фітолік", "Лігос", "Таркет Вінісін", "Голд Кераміка", Коломийське заводоуправління будівельних матеріалів. А для участі у загальнодержавному етапі Всеукраїнського конкурсу "100 кращих товарів України" рекомендовано двох учасників – науково-виробничу фірму "Елітфіто" та Калуський трубний завод.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: