fbpx

Дві співачки з Прикарпаття підкорили "Голос країни"

Культура 13:12, 28.03, 2016

20-річна Христина Олексин із села Старий Лисець заспівала на співочому шоу “Голос країни” пісню “Empire”. 25-річна Іванна Червінська із селища Печеніжин виконала народну пісню "Летів пташок".

27 березня на проекті "Голос країни-6" виступила дівчина з Коломийщини. Іванна Червінська приїхала на телешоу з селища Печеніжин.

Дівчина вразила приємним та ніжним голосом двох із чотирьох суддів проекту – Тіну Кароль та Святослава Вакарчука. Заспівала учасниця українську народну пісню "Летів пташок". Ведучий проекту назвав Іванку "карпатською мавкою", пише видання lovelylife.in.ua.

Тіна Кароль та Святослав Вакарчук вподобали виконання дівчини, слухаючи тільки її голос. Третій суддя Іван Дорн відзначив легкість і красу виконання співачки.
А Святослав Вакарчук акцентував не тільки на голосі, але і на кольорі сукні виконавиці. Саме бірюзовий – його улюблений.

Кожного вокаліста на "Голос країни" привели свої мотиви, але для всіх цей проект – шлях до мрії або великої мети. Так, для Іванки є головним популяризувати українську народну пісню і переконати багатьох, що з нею можна йти далі.
Іванна Червінська обрала для себе команду лідера гурту "Океан Ельзи".

20-річна Христина Олексин зі Старого Лисця заспівала на шоу "Голос країни" пісню "Empire".

Дівчину з Прикарпаття мотивували до виступу на великій сцені її односельчани, які не вірили у силу її таланту та обраний життєвий шлях.

Тим часом батьки дівчини всіляко сприяли розвитку її вокального таланту. Нині Христина Олексин  педагог Школи розвитку сучасних мистецтв "Star Team".
На сліпому прослуховуванні вокального шоу "Голос країни" до Христини Олексин на останніх секундах повернувся суддя Іван Дорн. "Ти переконала",  зазначив суддя.
Дівчина зазначила, що очікувала саме на його реакцію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: