fbpx

Двох жінок, які тримали салон з сексуальними послугами на Яремчанщині, взяли під варту

Суспільство 20:10, 13.05, 2019

Прикарпатські правоохоронці оголосили підозру 22 та 26-річним жінкам, які організували салон з секс-послугами. На інших двох жінок склали адмінпротокол.

13 травня суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою двом громадянкам України з можливістю внесення застави у розмірі 93 тисячі гривень та 156 тисяч гривень.

Нагадаємо, заклад працював у приватному будинку в селі Микуличин під виглядом масажного салону. В салоні, окрім власне масажу, жінки за гроші надавали послуги сексуального характеру.

11 травня співробітники Слідчого управління (відділу детективів) ГУНП, оперативні працівники Управління карного розшуку та відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, під процесуальним керівництвом прокуратури області, викрили салон. 

За цим фактом щодо двох жінок відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 КК України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 7 років. Тривають слідчі дії.

На інших двох жінок склали адмінпротокол за ст. 181-1 (заняття проституцією), що тягне попередження або накладення штрафу від п’яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, відповідно до КУпАП.

Правоохоронці просять повідомляти про подібні "підпільні" секс-салони, наголошує сектор комунікації обласної нацполіції. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: