fbpx

Двоє франківців стали учасниками "Літньої школи дипломатії" у Будапешті та Відні

Суспільство 12:11, 03.07, 2018

Тема школи ‒ громадська дипломатія. В межах теми відбувся візит учасників школи до Посольства України в Угорщині та Штаб-квартири ООН у Відні.

Один з найкращих студентів юридичного факультету Університету Короля Данила Олександр Невгамонний та Директор Коледжу УКД, доцент Інна Варварук-Данилюк взяли участь у літній школі "Summer School Dyplomacy 2018", що відбулася в Будапешті та Відні.

Інтерактивна програма школи дала франківцям змогу відвідати Американський куточок при Університеті Корвіна (тема лекції "Громадська дипломатія") і факультет міжнародних відносин Центрального Європейського Університету.

"Особливе зацікавлення учасників літньої школи викликав робочий візит до Посольства України в Угорщині, на якому пані Посол ознайомила нас з практичними аспектами роботи дипломатичної служби, та Штаб-квартири ООН у Відні. Для мене це була перша така поїздка. Я отримав новий досвід та завів знайомства з цікавими людьми, зокрема з Надзвичайним та Повноважним Послом України в Угорщині Любов’ю Непоп. Дуже сподіваюся, що це не остання моя подорож", ‒ розповідає студент Олександр Невгамонний.

А викладач Інна Варварук зазначає: "Ця поїздка стала великою мотивацією для вивчення та удосконалення мовних навичок з англійської мови. У такі моменти розумієш, що без знання іноземної мови світ для тебе закритий".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: