fbpx

Двоє прикарпатців віддали шахраям 54 тисячі гривень

Суспільство 20:46, 23.12, 2016

Жертвами шахраїв стали мешканці Івано-Франківська та Надвірної.

Про це повідомляє КУРС із посиланням на Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

До мешканця Надвірної на мобільний телефон зателефонувала невідома особа, яка представилася працівником банку. Під час спілкування з потерпілим вона, увійшовши у довіру шахрайським способом, дізналась номер його банківської картки, з якої зняла кошти в сумі 27 тисяч гривень.

Цього ж дня 27 тисяч гривень втратив і мешканець Івано-Франківська. Чоловік на сайті оголошень розмістив повідомлення про продаж мобільного телефона "iPone 6". Покупець знайшовся дуже швидко. Вже наступного дня до нього зателефонував невідомий чоловік і сказав, що готовий купити товар. У ході розмови домовилися, що потерпілий, як тільки передасть телефон до рук довірених людей покупця, той одразу перекидає гроші на банківську карточку. Операція пройшла успішно, однак лише для афериста. Адже телефон він отримав, а коштів так і не переслав.

Відомості про вищевказані факти внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Поліцейські вживають усіх можливих заходів, аби встановити особи зловмисників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: