fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • Двоє спортсменів з Франківська вибороли чверть золотих нагород чемпіонату Європи з таеквон-до. ФОТО

Двоє спортсменів з Франківська вибороли чверть золотих нагород чемпіонату Європи з таеквон-до. ФОТО

Спорт 17:02, 27.02, 2017

В столиці Італії Римі пройшов відкритий чемпіонат Європи з таеквон-до ІТФ. На ньому змагалися 500 учасників із 12 країн Європи.

Українська збірна здобула на чемпіонаті 12 золотих, 5 срібних і 4 бронзові нагороди. Три золоті нагороди 1 березня спортсмени привезуть до Івано-Франківська.

У складі збірної виступали два франківські спортсмени.

Валерій Паньків зайняв два перші місця: в індивідуальному та командному спарингах (мацогі) у категорії 14-17 років (юніори), пише Репортер. А тренер та спортсмен Андрій Данищук здобув золоту медаль з формальними вправами (туль) в найпрестижнішій категорії серед володарів чорного пояса 4 дану (категорія 18-36 років).

1

"Збірна України з таеквон-до ІТФ завжди успішно виступає на змаганнях вищого рівня, – каже голова Івано-Франківського осередку Всеукраїнської асоціації таеквон-до ІТФ Сергій Данищук. – Проте сенсацією цьогорічного чемпіонату Європи стала перемога українського спортсмена – володаря 4 дану чорного пояса Андрія Данищука. Також вперше наші юніори перемогли у командному спарингу. Це здобутки, якими варто пишатися".

2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: