fbpx

Двом мешканцям Коломийщини загрожує позбавлення волі за крадіжку побутової техніки

Суспільство 22:11, 10.03, 2017

До Коломийського відділу поліції надійшла заява від 38-річної коломиянки про те, що з будинку її сина в селі Шепарівці Коломийського району, в якому ніхто не проживає, невідомі особи вчинили крадіжку побутової техніки.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в області.

Правоохоронці з’ясували, що з будинку невідомі викрали мікрохвильову піч, пилосос, телевізор, мотокосу та бензопилу, чим було завдано матеріальної шкоди власникові.

Правоохоронці встановили причетність до крадіжки 20 та 17-річного віку мешканців Коломийського району. Як з’ясували правоохоронці, хлопці скористались тим, що в будинку ніхто не проживає, проникли до помешкання, відваживши вхідні двері, звідки вчинили крадіжку. Частину викраденого продали в ломбард, іншу частину невідомим особам, а виручені кошти потратили на власні потреби.

Наразі старший з них заарештований та перебуває в слідчому ізоляторі за підозрою у вчиненні аналогічних злочинів, а щодо молодшого тривають слідчі дії. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: