fbpx

Директор "Івано-Франківськміськсвітла" обіцяє новорічні арки з "сюрпризом"

Суспільство 17:38, 07.08, 2018

Ілюмінацію, яка прикрашатиме івано-франківську стометрівку на новорічно-різдвяні свята, привезуть до кінця цього тижня.

Про це КУРСу повідомив керівник КП "Івано-Франківськміськсвітло" Віктор Синишин.

Нагадаємо, підприємство з четвертого разу за 2,7 млн грн викупило ілюмінацію з 46 арок. У тендері перемогло ПП "Ялинка України", яке встановлювало таку ілюмінацію минулого року безкоштовно.

Цього року встановити арки планують до Дня святого Миколая, коли в Івано-Франківську урочисто відкривають ялинку. Цього року, переконує Синишин, арки будуть інші.

"Ті арки, які були минулого року, власник відразу забрав. Ми не знаємо, куди він забав, куди він їх поклав, – це не наші проблеми. Вони в нас не зберігалися", – розповів Віктор Синишин.

Нові арки привезуть до кінця цього тижня.

"Цього року арки будуть з певними видозмінами, які ми запропонували зробити. Тобто корпус мав би бути такий самий, але принцип роботи інший. Про принцип роботи говорити не буду. Це буде сюрприз. Побачите на Новий рік", – каже керівник "Івано-Франківськміськсвітла".

КУРС писав, що вимоги до товару прописали під ілюмінацію, яку встановлювало ПП "Ялинка України" минулого року, а керівник міськсвітла заявляв, що арки можна залишити на літо та прикрасити їх квітами.

1

Зараз Віктор Синишин каже, що на підприємстві поки що розглядають можливість встановлення на "стометрівці" ілюмінації лише на новорічно-різдвяні свята.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: