fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • Дирекція стадіону "РУХ" закликає вболівальників завчасно приходити на матчі – їм будуть забезпечувати розваги. ВІДЕО

Дирекція стадіону "РУХ" закликає вболівальників завчасно приходити на матчі – їм будуть забезпечувати розваги. ВІДЕО

Спорт 14:39, 12.10, 2018

Тиснява і довжелезні черги. Через такі випробування доводиться проходити футбольним вболівальникам, аби потрапити на матч. Попри те, що на стадіоні “РУХ” працює чотири каси продажу квитків, вони не справляються з кількістю відвідувачів.

Тож біля входу утворюються натовпи, нарікають в Муніципальній варті. А це загрожує безпеці та порядку під час проведення футбольних поєдинків, йдеться в сюжеті ТРК "Вежа".

Дирекція стадіону зізнається, організація проведення матчів ще не досконала. Лише нещодавно ввели електронне обілечування. Бракує обладнання для сканування квитків. Невдовзі обіцяють усунути ці прогалини.

Турніри систематично відвідує близько 3 тисяч вболівльників. Дирекція стадіону закликає всіх охочих приходити на футбол завчасно. Для відданих фанатів організатори матчів мають намір проводити розважальні заходи.

ФК "Прикарпаття" грає в Першій лізі. Наразі футбольна команда знаходиться на 9-му щаблі турнірної таблиці. Тренерський штаб обіцяє зробити все можливе, аби до кінця сезону покращити ігрову позицію.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: