fbpx

Символічна дитяча сотня батальйону "Косів" підтримає військових

Стиль життя 10:33, 28.11, 2014

На Косівщині триває безстрокова акція на підтримку українських солдатів “Зізнання в любові рідній Землі” в рамках волонтерського руху “Свій за свого”. Цього разу вихованці районного Центру дитячої творчості в Косові підготували власноруч символічну дитячу сотню батальйону “Косів”.

Картонні солдатики із вклеєними фотографіями їх авторів і підписані іменами діток разом із листами вже поїхали на Схід, де сьогодні воює близько сотні косівських хлопців, інформує ОДТРК "Карпати".

Вихователі Центру стверджують, що головна задача такої ось дитячої творчості – підтримати вояків духом.

"Підмога може бути матеріальна, а повинна бути і духовна. Якщо листи повсюди, по всій Україні пишуть, то хочеться це зробити якось більше по-дитячому та індивідуально, особистісно, щоб кожна дитина могла проявитися не тільки словом, а й показатися",  зазначила одна з вихователів.

Вона додала, що самі фотографії з листами відправляти військовим не так цікаво, як те, що діти власноруч роблять самих себе. 

В акції взяли участь найменші вихованці Центру дитячої творчості Косівщини. Вони кажуть, що готували солдатиків, аби вони стали підмогою справжнім воїнам, і всі як один повернулись додому живими.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: