fbpx

Дитині-сироті із Брошнів-Осади купили житло у Франківську

Суспільство 09:24, 04.04, 2019

Вчора юна брошнівчанка Софія отримала омріяний подарунок до дня народження – їй придбали трикімнатну квартиру в Івано-Франківську площею 140 кв. м.

"Житло купили  у рамках програми соціального захисту окремих категорій населення Брошнів-Осадської селищної ради на 2018-2019 роки, – зазначила начальник служби у справах дітей Рожнятівської РДА Віталія Попович. – Вартість квартири 775 тис. грн, з яких 350 тис. виділили з обласного бюджету,100 тис. – Івано-Франківська міська рада, 100 тис. гривень – з бюджету Брошнів-Осадської ОТГ та  третя частина коштів – власні заощадження опікунів дівчинки. Софійка виховується у дуже хорошій християнській родині, де панує злагода, порозуміння і доброта. Рада, що доля посилає цій дитині хороших людей".

Голова Брошнів-Осадської ОТГ Назарій Іванів вручив Софії Бегларашвілі ключі від квартири, побажавши їй Божої опіки, добра та удачі.

Опікуни Софії Ліда та Василь Гладенькі щиро дякують голові Брошнів-Осадської ОТГ за ініціативу та допомогу, за людяність та розуміння, адже саме завдяки його старанням і наполегливості дівчинка-сирота матиме власне житло. А також опікуни адресували подяку всім, хто був задіяний до реалізації програми. 

Дівчинка уже випускниця, зараз інтенсивно готується до вступу, до здачі ЗНО. Вона мріє стати поліцейським. І дуже щаслива, що поруч є такі хороші і добрі люди, які створили для неї позитивні і сприятливі умови, щоб вона розвивалася як особистість.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: