fbpx

Екс-депутат Франківської міськради очолив управління верифікації та моніторингу виплат Мінфіну

Економіка 11:52, 08.02, 2016

Депутат Івано-Франківської міської ради у 2006-2010 роках Андрій Рязанцев очолив управління верифікації та моніторингу виплат Міністерства фінансів України.

За інформацією Мінфіну, Андрій Рязанцев – фінансист із 20-річним стажем, очолював правління Idea Bank протягом 7 років, дворазовий володар звання "Банкір року", кандидат і майбутній доктор економічних наук Економічного університету у Вроцлаві, пише УНІАН.

"Бажаємо пану Андрію нових досягнень на посаді та успіхів у здійсненні міжнародних управлінських практик у процесі реформування країни", – наголошується у повідомленні міністерства.

Міністерство фінансів України має намір провести аудит і верифікацію соціальних виплат та їх одержувачів для оптимізації системи соціального захисту та соціального забезпечення громадян.

За словами міністра фінансів Наталії Яресько, перевірка необхідна для виявлення зловживань, "мертвих душ" і невідповідностей критеріям отримання соціальної допомоги.

За оцінками Мінфіну, верифікація дозволить заощадити на витратах держбюджету 5 млрд грн, при цьому соціальна підтримка надаватиметься тільки тим особам, які реально її потребують, для чого міністерство планує перейти на систему адресних виплат соціальної допомоги.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: