fbpx

Екскурсія Міжпорталлям, детективна гра та крафт-театр: як провести лютневі вихідні у Франківську

Стиль життя 07:58, 23.02, 2019

Потішило нас трішки тепло, проте зима вирішила все ще не відступати. Але ми вже не будемо сидіти вдома, правда ж? Буде чимало нагод цікаво провести час з дітьми. А також послухати хорошу музику та навіть повчитися новому. КУРС підібрав найцікавіші події вікенду для вас.

З дітьми пізнати ІТ

Сьогодні для дітей 8-14 років та батьків відбудеться День відкритих дверей у Малій Комп’ютерній Академії.

Якщо ваша дитина проводить багато часу за комп’ютером та різними гаджетами, організатори Академії знають, як підготувати її до ІТ-майбутнього!

У вас буде чудова нагода відвідати яскраве і сучасне приміщення академії, навчальні аудиторії, поспілкуватись із викладачами, а також отримати детальну інформацію про навчання в Малій Комп’ютерній Академії. Ви дізнаєтеся про переваги комп’ютерної освіти та які привілеї отримує випускник Junior IT STEP Academy. Діти зможуть цікаво провести час на пізнавальному майстер-класі.

Ініціатори заходу знають, як перетворити захоплення фотографією, соцмережами, комп’ютерними іграми та технікою з розваг у можливість для самореалізації дитини!

1

Де: готель "Станіславів", вул. Чорновола, 7.

Коли: 23 лютого, 11:00.

Ціна: безкоштовно – реєстрація за номером +380504889951.

 

Боротися з внутрішніми перешкодами для досягнення мети

Вам важко перейти від постановки цілі до її досягнення? Щось заважає зробити перший крок? Часто кидаєте рух до мети після перших невдач? Якщо хоча б на одне із запитань відповідь "так", тоді це заняття буде вам цікаве! ⠀

В результаті заняття ви:

  • Зрозумієте способи підвищення впевненості в досягненні бажаних результатів
  • Зможете перетворити свої слабкості на переваги
  • Продіагностуєте свої цілі й відсієте нав'язані зі сторони
  • Станете на крок ближче до дружби зі страхами
  • Отримаєте 25 стратегій, які допоможуть усунути "внутрішні блокади" досягнення успіху
  • Зможете швидше і простіше досягти своїх цілей!

В програмі заняття: ⠀

1. Найпоширеніші помилки на шляху до досягнення цілей

2. Розблокування: зняття внутрішніх блоків та заборон

3. Перекодування: звички, які стоять на шляху досягнення мети

4. Трансформація: шлях до дружби зі страхами

5. На перехресті: легкі способи прийняття важливих рішень.

2

Де: багатофункціональний комплекс освіти та дозвілля "Станіславів", вул. Гарбарська, 22.

Коли: 23 лютого, 13:30.

Ціна: 299 грн. Кількість учасників обмежена – 15 місць. Обов’язкова попередня реєстрація.

 

Пограти в детектива

Якщо в житті бракує екстриму, усі охочі можуть зіграти у детективну сюжетно-рольову гра "Яхта".

Murder mystery game  це більше ніж просто гра! Готуйтесь перевтілитись в персонажа захопливого сюжету, результат якого визначають всі учасники. Переконуйте, інтригуйте, блефуйте, зваблюйте чи погрожуйте! Використовуйте інвентар  від пістолета до сироватки правди. Робіть що завгодно  тільки б досягти ігрових цілей та перемогти.

Кількість учасників гри обмежена – 15. Тривалість гри – 4 години.

3

Де: Escape quest, вул. Гузара, 55А.

Коли: 23 лютого, 14:00.

Ціна: 250 грн.

 

В крафт-театр з дітьми

Крафт-театр  вперше в Івано-Франківську театр, який залучає дітей до дійства, творить і розважає одночасно! Трохи тіста, цукрової пудри і кориці  і на вас дивляться оченята героїв чарівної казки. Вистава для дітей і батьків від Наталії Даценко. Якщо ще не чули про такий театр, то погортайте стрічку Арт-багаж  це цікавезно, а в цьому випадку  ще й смачно і ароматно.

4

Де: Вдома, вул. Галицька, 29.

Коли: 23 лютого, 17:00. Тривалість – 1,5-2 год.

Ціна: 300 грн з дитини + мама чи тато. Кількість родин обмежена – 15. Реєстрація за посиланням >> або телефонуйте 0504287114.

 

Від Баха до Бітлз

В рамках культурно-мистецького проекту "Нове філармонія", що 7 років тому почало Національне концертне агентство UKR Artists, 23 лютого на сцені Івано-Франківської обласної філармонії виступить неперевершений Київський квартет саксофоністів. Учасники колективу дуже люблять експериментувати і дивувати музичних гурманів незвичайним трактуванням відомих класичних і джазових шедеврів. І на цей раз програма концерту, як завжди, нестандартна і вражаюча. Вона подарує слухачам справжнє естетичне задоволення від відмінно соковитого звучання саксофона під час виконання творів відомих композиторів: Баха, Чайковського, Еллінгтона, П'яццоли, Альбіноні… І так-так, у програмі вечора прозвучить і музика легендарної "ліверпульської четвірки"  групи "Бітлз".

А ще в Івано-Франківськ, разом з Київським квартетом саксофоністів, приїде унікальний гість  перкусіоніст Сергій Хмельов, в арсеналі якого є, здається, всі існуючі і неіснуючі ударні інструменти, на яких він грає, як справжній шаман.

Тому творча колаборація талановитих музикантів зачарує всіх меломанів не тільки цікавим музичним матеріалом, але і незвичайним дійством на сцені.

5

Де: Івано-Франківська обласна філармонія ім. Іри Маланюк, вул. Курбаса, 3.

Коли: 23 лютого, 18:30.

Ціна: вартість квитків запитуйте в касі.

 

Проникнутись волонтерством

Волонтериш чи працюєш у громадському секторі і хоча б раз відчував вигорання? Не хочеш, аби ти чи твоя команда волонтерів виснажувались, опускали руки і втрачали сенси?

В Ukrainian Volunteer Service розвивають волонтерів і хочуть, аби, допомагаючи іншим, волонтери не забували про себе і вміли піклуватись про свій емоційний стан.

Приходь та безкоштовну панельну дискусію та дізнайся: З якими проблемами найчастіше стикаються волонтери та що з цим робити? Як працювати ефективно та екологічно у третьому секторі? Як не допустити вигорання та виснаження? Що робити, якщо ми вже вигоріли? Як комунікувати свою роботу так, щоб інші розуміли що ми робимо та навіщо?

Серед учасників дискусії: Володимир Радевич  підприємець, керівник проекту "CGTN" транскордонної програми співробітництва "Угорщина – Словаччина – Румунія – Україна"

Модераторка: Олександра Завертайло  програмна директорка Ukrainian Volunteer Service Мережування з Агентами Волонтерства:

Після панельної дискусії ти зможеш познайомитися з іншими слухачами, серед яких будуть Агенти Волонтерства  майбутні експерти розвитку волонтерства з кожного регіону країни. 50 молодих, амбітних волонтерів з Заходу, Сходу, Півночі і Півдня України.

6

Де: Promprylad.Renovation, вул. Сахарова, 23.

Коли: 23 лютого, 19:00.

Ціна: безкоштовно.

 

Потрапити у Міжпорталля

Тільки 24 лютого відбудеться піша екскурсія паралельним Івано-Франківськом "Міжпорталля". Під час екскурсії можна побачити місто з іншого ракурсу. Щоб зрозуміти будь-яке місто, достатньо дослідити чотири місця: вокзал (ставлення міста до новоприбулих), цвинтар (ставлення до свого минулого), церква (стосунок із майбутнім) та ринок (сьогодення).

Крім згаданих точок, учасники відвідають ще 24 потаємні місцини. Тривалість екскурсії 2,5 години, протяжність 7 кілометрів.

7

Де: Фортечна галерея "Бастіон" у галереї "Арт на Мур".

Коли: 24 лютого, 11:00.

Ціна: 50 грн. Зібрані кошти підуть на лікування івано-франківського художника Володимира Луканя.

КУРС бажає гарних вихідних!

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: