fbpx

Екс-заступник голови ОДА Ігор Зварич каже, половину вихідної допомоги перерахував на армію

Суспільство 11:08, 05.08, 2014

Екс-заступник голови облдержадміністрації, один з тодішніх заступників голови обласної організації Партії регіонів Ігор Зварич каже, що вихідну допомогу, яку отримав після звільнення, перерахував на армію та на дитячий хоспіс.

"Коли я йшов з ОДА, було багато публікацій в наших інтернет-виданнях, що я отримаю десятки тисяч гривень. Я хотів би повідомити, що половину з того, що держава мені дала, я перерахував нашим військовим частинам, на той час в Криму, і половину – на розвиток дитячого хоспісу – однієї з провідних наших регіональних програм", – сказав Зварич.

Нагадаємо, Ігор Зварич був звільнений з посади голови ОДА у вересні минулого року, у зв’язку зі скороченням цієї посади розпорядженням Кабінету Міністрів України.

Місцеві ЗМІ повідомили, що згідно із законодавством, звільненому з посади під час скорочення належить компенсаційна виплата вихідної допомоги в розмірі двох офіційних заробітних плат. До цього нараховують компенсацію за усі невикористані дні відпустки. Оскільки місячна заробітна зарплата заступника голови ОДА Ігоря Зварича перевищувала 10 тисяч, то журналісти припустили, що компенсаційні виплати будуть призначені в розмірі кількох десятків тисяч.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: