fbpx

Електроавтотранс оприлюднив графік руху маршруту №27, який обслуговуватимуть нові "Богдани"

Стиль життя 09:50, 09.05, 2018

Автобуси виїдуть на маршрут 10 травня.

КП “Електроавторанс” оприлюднило графіки руху нового автобусного маршруту №27 “м-н “Каскад” – вул. Пулюя” на робочі дні по трьох ключових зупинках.

1

“Звертаємо Вашу увагу, що графіки діятимуть в тестовому режимі і поки що НЕ претендують на 100% виконання “хвилина в хвилину”. Вони носять довідковий характер, можливі відхилення виключно з об’єктивних причин (несприятливі дорожні обставини і т. д.)”, – повідомили у КП.

За рішенням виконкому, вартість проїзду в автобусі становитиме 4 грн. Пенсіонери та школярі їздитимуть безкоштовно без обмежень в часі і кількості.

Нагадаємо, 2018 рік в Івано-Франківську оголосили роком комунального транспорту. Міська рада прийняла програму розвитку комунального транспорту на 2018-2022 роки.

До кінця 2018 року КП “Електроавтотранс” має отримати ще 24 великогабаритні автобуси. За результатами тендеру найнижчу ціну запропонувала автомобілебудівна корпорація “Богдан Моторс”. Переможець тендеру 12 автобусів має доставити в Івано-Франківськ до 31 серпня, ще 12 – до 20 грудня цього року.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: