fbpx

Елітний VIP відпочинок - вперед на Маврикій і Барбадос!

Стиль життя 18:08, 19.09, 2018

Як би там не було, варто поїхати у дивовижну подорож і відчути на собі ніжне сонце і теплі води океану. Економити на відпочинку в даному випадку не можна, адже «все включено» - це не тільки безлімітний бар і кухня, це ще й маса розваг, вражень та можливостей, які відкриваються перед туристами. Якщо звичні турецькі пляжі завалені російськомовними туристами, яким відомий фактично кожен куточок країни, то острівний відпочинок, наприклад, на Маврикії або Барбадосі - це дійсно щось новеньке!

Маврикій для всіх

В оточенні вод Індійського океану, на білосніжному піску безкрайніх пляжів, відпочивають туристи різних вікових груп з усього світу. На острів нерідко вирушають молодята, пари, що зустрічають ювілеї сімейного життя, молодь і сім'ї з дітьми. Маврикій нікого не обмежує в праві насолодитися його чудовою природою. Тим більше, для туристів підготовлена ​​цікава екскурсійна програма.

Країна може похвалитися:

  • високим рівнем безпеки;

  • приємним кліматом;

  • чистими пляжами, які підтримуються в ідеальному стані;

  • комфортними умовами проживання незалежно від місця розміщення;

  • відсутністю обмежень в обміні іноземної валюти;

  • смачною кухнею.

Якщо ж ви захочете дізнатися більше про неймовірну природу, клімат і туристичні можливості острова, то почитайте актуальну інформацію на сайті туристичного агентства YANA Luxury Travel & Concierge – https://www.yana.kiev.ua/country-44-mavrikii.html   

Це дуже зручно, адже якщо вам все сподобається, можна не замислюючись, тут же забронювати тур на ті дати, які вас цікавлять.

 

Летимо на Барбадос

Точно так і на Барбадосі можна провести чудовий відпочинок, ні в чому собі не відмовляючи. Коралові рифи, чудові ландшафти і спадщина британських традицій роблять перебування на цьому острові естетично привабливим. В доступності путівок туди ви можете переконатися особисто – https://www.yana.kiev.ua/country-825-barbados.html.

Тури на Барбадос користуються популярністю тому що:

  • немає необхідності оформляти візу;
  • острів відрізняється відсутністю крадіжок;

  • узбережжя усіяне невеликими готелями 3 і 4 *, різноманітними розважальними закладами;

  • в барах і кафе наливають неймовірно смачний ром;

  • магазини безмитної торгівлі дозволять закупитися сувенірами і корисними речами для дому.

1

З делікатесів можна спробувати, наприклад, летючу рибу з будь-яким гарніром. Та й в цілому харчування на острові, за рахунок свіжих фруктів і овочів, навіть без шведського столу в готелі можна назвати доступним. Ось вам маленька хитрість – купуючи так званий «туристичний паспорт» всього за 35 доларів, ви зможете відвідати основні музеї та інші пам'ятки з 50% знижкою на квиток. Цей паспорт, іменований Heritage Barbados Passport, купувати вигідно, адже разом з власником документа абсолютно безкоштовно відвідувати екскурсії зможуть діти до 12 років.

Якщо говорити конкретно про місця, які обов'язково слід відвідати на Барбадосі, то це водоспади і гори Сент-Люсії, найближчі острови, де проходили зйомки «Піратів Карибського моря», Королівський парк з його дивовижними деревами і головна вулиця столиці острова – Броад-Стріт, де можна прикупити сувеніри для себе і всієї сім'ї.

Ось так весело і цікаво, в оточенні дивовижних пейзажів та захоплюючих дух емоцій, може пролетіти ваш тиждень на Маврикії або Барбадосі. Вибирати тільки вам, головне, що цей відпочинок VIP класу запам'ятається вам надовго.

На правах реклами

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: