fbpx

Фахівці БК "Continental Development" розповіли, з чого складається вартість нерухомості

Економіка 11:59, 21.03, 2018

Вартість квартири та квадратного метра зокрема – питання, яке найбільше цікавить покупця майбутнього житла. На чому ж ґрунтується ціна, від чого вона залежить та що саме впливає на ціноутворення, розповіли фахівці відділу продажу будівельної компанії "Continental Development".

Купівля квартири в новобудові – серйозна інвестиція, яка вимагає зваженого підходу і аналізу кожної дрібниці. Вартість кожного об’єкта залежить від певних складових і переваг нерухомості: розташування, клас нерухомості (економ, комфорт, бізнес і еліт),  планування, ступінь завершеності.

​Найдорожча нерухомість в центрі міста. Відповідно, у спальних районах Івано-Франківська вартість квадратного метра житла істотно менша. "Суттєво впливає на ціноутворення наявність поруч розвиненої інфраструктури. Це зупинки громадського транспорту, медичні установи, дошкільні навчальні заклади, школи, магазини, спортивні та відпочинкові об’єкти, зелені зони", – розповідають у будівельній компанії Continental Development.

Безпосередня вартість квадратного метра залежить від стадії завершеності новобудови. Житло обійдеться дешевше, коли будинок ще на початковій фазі будівництва. Відповідно, ціна збільшується на завершальному етапі, а в стані повної готовності досягає максимуму.​​ Сьогодні в житловому комплексі Crystal River доступні квартири як на стадії початку будівництва, так і на завершальному етапі.

На сучасному ринку житлової нерухомості прийнято використовувати поняття класу будинку. Відповідність житлової нерухомості тому чи іншому класу визначається рівнем комфорту і наявністю додаткових сервісів. Для того, щоб класифікувати житловий об’єкт, необхідно проаналізувати та правильно оцінити його головні параметри.

Перевагою компанії Continental Development є будівництво об’єктів у комфортабельних районах міста, висока енергоефективність будинків. Суттєвою перевагою з-поміж інших будівельних компаній – здача квартир практично під ключ. У вартість квадратного метра вже включено внутрішні роботи: котел, підігрів підлоги (коридор, кухня, ванна), чистова стяжка, штукатурка, лічильники. Компанія пропонує доступні ціни та вигідні умови розтермінування платежів, наголошують фахівці відділу продажу Continental Development. 

До прикладу, в житловому комплексі Crystal River в мікрорайоні "Пасічна" будівельна компанія Сontinental Development успішно поєднала вдале місцерозташування в тихому спальному районі і розвинену соціальну та відпочинкову інфраструктуру з цікавими архітектурними та інженерними рішеннями, які відповідають найвищим будівельним стандартам якості. ЖК Crystal River – це втілення ідеї комфортного і гармонійного європейського життя. Тому квартири тут задовольнять навіть найвибагливіших покупців.

​Головним пріоритетом для будівельної компанії Сontinental Development є не кількість, а якість зведеного житла. У своїй роботі компанія "Сontinental Development" керується будівельними стандартами і правилами, найкращими інноваційними рішеннями в житловому будівництві, які гарантують якість та надійність Вашої оселі.

Контакти:

Адреса: м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 22А (3-й поверх)

тел: (050) 057-67-77; (097) 057-67-77;

Е-мейл: office@continental-development.co 

Сайт: continental-development.com.ua

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: