fbpx

Family look для зимової фотосесії: чудова родина – чудові свята!

Стиль життя 14:15, 26.12, 2018

Зимові свята – чудова нагода для сімейної фотосесії, адже це радісний час, коли родина проводить разом канікули та відпустки, а новорічний антураж створює особливий настрій на світлинах.

Одна з ключових ідей для сімейної фотосесії цьогоріч – це зйомки в одязі, підібраному в єдиному стилі. Такий стиль, що передбачає однаковий або схожий одяг в батьків і дітей або в сімейної пари, називається family look (фемілі лук) і дуже популярний останнім часом.

Як самостійно підібрати одяг та створити сімейний образ, знають стилісти компаній, що одягають українців,  "Bolf" та "ЕтноДім".

 

Спортивний стиль

1

Найбільш комфортний та популярний зараз у дизайнерів спорт-стайл – це гарний вибір для фотографування напередодні Нового Року. Стилісти запевняють: "Новий спортивний костюм або навіть просто сама толстовка червоного або білого кольору виглядають дуже по-зимовому і затишно. Тільки одна умова – одяг має бути добре підібраний за розміром та акуратний, краще новий. Краще купити жіночий одяг одночасно із чоловічим та дитячим, аби ідеально підібрати комплект, що гарно виглядатиме на фото".

 

В одному кольорі

2

Стиль можна створити за допомогою схожої кольорової гами або навіть дібрати один-в-один ті самі речі, варіюючи лише розміри. Інколи можна зустріти продукцію, що спеціально створена для фемілі луків та випускається з тієї самої тканини, так що відтінок влучає ідеально. Та навіть якщо ви не знайшли готових комплектів фемілі луків, ви в змозі створити вигляд, ніби ваш одяг було задумано як комплект.

"Пограйте з палітрою та створіть комбінації контрастних кольорів за принципом "негатив-позитив",  радять експерти.  Вдягніть татові та малюку червоні светри та сірі штани, а собі оберіть, навпаки, сірий светр та червону спідницю або штани".

Тотал фемілі лук  також різновид стилю, коли всі члени родини одягнені однаково не лише за фасоном, а й за кольором, ба більше  в суцільному відтінку. Наприклад, тато, мама і малюк в білому, червоному чи блакитному. Не рекомендовано лише чорний тотал лук, що буде виглядати сумно, а не стильно на різдвяних фото біля каміна.

 

Family look в національному стилі

3

Одна з найулюбленіших ідей стилістів – це етностиль українців, рідні вишиванки, плаття з вишивкою, чоловічі сорочки з прошвою та інше. Особливо зворушливо виглядають вишиванки дитячі, які за бажання можна знайти навіть на немовлят.

Чи варто збирати повний етнографічний костюм? Так, це дуже ефектно виглядає на фото, особливо із різдвяною тематикою, поруч із стилізованими яслами та новорічним столом. Однак якщо ви не плануєте заглиблюватися в етнографію, тоді буде досить сучасних стильних речей із українською вишивкою. На комірі, рукавах або на грудях вишиті орнаменти, квіти або національна символіка виглядають досить святково та створюють особливу атмосферу.

Збираючись на фотосесію, використайте поради стилістів та ідіть із гарним настроєм. Не пропустіть таку нагоду, як новорічні свята, аби створити фотографії, що зігріватимуть душу спогадами на все життя!

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: