fbpx

Фани "Карпат" передадуть 23 тисячі гривень на лікування онкохворого сина гравця "Прикарпаття"

Суспільство 07:05, 04.04, 2018

Зібрані львівськими фанатами для Гудими гроші перерахували, зокрема, на лікування сина гравця "Прикарпаття" Романа Бочкура.

Збір коштів для колишнього футболіста "Карпат" Володимира Гудими прихильники львів'ян розпочали після того, як з’явилася звістка, що з галичан можуть через клубну заборгованість зняти чергових шість очок.

За наданою UA-Футболу інформацією, починаючи з матчу проти "Шахтаря" 4 березня, вболівальники зібрали 73 тисячі гривень. Однак потреба вдовольняти футболіста Гудиму відпала після того, як з ним зумів домовитися власник винниківського "Руху" Григорій Козловський.

Прихильники "Карпат" прохали повідомити, що зібрані кошти не вивітрилися.

Третину цієї суми було спрямовано на лікування дитини в Кам'янку-Бузьку на Львівщині. Ще за 25 тисяч гривень куплений квадрокоптер для вболівальників "Карпат", які захищають східні кордони нашої держави в лавах Збройних сил України.

Решту 23 тисячі "карпатівці" найближчим часом перекажуть на лікування п’ятимісячного сина гравця івано-франківського "Прикарпаття" Романа Бочкура. Як відомо, на початку лютого дитині діагностували гепатобластому печінки. Столичні медики повідомили батькам, що цей діагноз виліковний, тільки, як завжди, багато чого залежить від вчасності й кількості коштів, яких треба дуже багато.

Участь у благодійній акції для допомоги Максиму Бочкуру взяли футболісти Олександр ЗінченкоАртем Мілевський та Дмитро Чигринський.

 

Реквізити для допомоги: 5168 7427 1164 1195 Бочкур Віра (дружина Романа)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: