fbpx

"Фейкові реформи призводять до зубожіння українців та їхньої втечі за кордон", – Ольга Галабала

Політика 12:33, 07.12, 2018

Україну хочуть перетворити на країну бідних і пенсіонерів. Замість того, щоб дати можливість людям вільно заробляти, Порошенко і уряд Гройсмана роблять все для того, щоб цинічно прикрутити гайки людям.

Україну хочуть перетворити на країну бідних і пенсіонерів. Замість того, щоб дати можливість людям вільно заробляти, Порошенко і уряд Гройсмана, роблять все для того, щоб цинічно прикрутити гайки людям. 

З такою заявою виступила очільниця фракції «ВОЛЯ», одна з лідерів партії «РУХ НОВИХ СИЛ МИХАЙЛА СААКАШВІЛІ» Ольга Галабала під час засідання сесії Івано-Франківської обласної ради. Вона зазначила, що працьовитий молодий потенціал навмисне знищується і виштовхується закордон.

«Влада серйозно розглядає питання про те, що можна ввести податок на ті кошти, які заробітчани надсилають в Україну. Це абсолютно неприйнятно. Ми, як фракція, подаватимемо відповідний проект звернення від Івано-Франківської обласної ради і переконані, що від громади Прикарпаття маємо дати чітку відповідь цьому. Якщо раніше заробітчани їхали за кордон і хотіли там заробити гроші і назад повернутись в Україну, то зараз, на жаль, виїжджають назавжди, щоб облаштувати там своє життя. На наше переконання змушувати заробітчан платити податок – це злочин», – зазначила Ольга Галабала. 

Також очільниця фракції «ВОЛЯ» зачепила питання і засудила політику Уряду щодо:
– оподаткування посилок більше 100 євро;
– підвищення ціни на газ на 23,5%;
– перевірки підприємців і драконівські штрафи держпраці. 
– прийняття закону, який довів до абсурду ситуацію з євробляхами 

«Ми переконані, що органи державної влади на Прикарпатті мають залишатись на стороні людей. Звертаюсь до представників Національної поліції, держпраці, до представників митної служби не застосовувати абсурдні штрафи, не кошмарити людей, давати їм хоча б тут на Прикарпатті можливість нормально жити і заробляти хоча б тут, у нас на Прикарпатті. Сподіваюсь, що ми поважатимемо людей», – говорить Галабала.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: