fbpx

Фіни допоможуть створити «Червону книгу Прикарпаття»

Суспільство 16:31, 06.09, 2017

Проект Фінського Фонду Місцевого Співробітництва Посольства Фінляндії в Україні реалізується за співфінансування з Івано-Франківською обласною радою.

Ініціатором створення переліку рідкісних рослин і тварин у межах Прикарпаття став керівник Центру реабілітації диких тварин Галицького НПП Володимир Бучко. Про це в мережі повідомила франківчанка, волонтерка проекту Наталія Гасюк.

"В нас буде "Червона книжка Прикарпаття"! Лісівники ОКП "Івано-Франківськагроліс" долучаються до реалізації проекту ЕГО "Еко-Галич" "Збереження біологічного різноманіття в умовах ведення лісового господарства Прикарпаття". Проект Володимира Бучка став одним з переможців Фінського Фонду Місцевого Співробітництва Посольства Фінляндії в Україні. Обласна рада підтверджує своє партнерство", – розповіла вона. 

Учора постійна депутатська комісія з питань екології та раціонального природокористування Івано-Франківської облради схвалила виділення на видання монографії "Червона книга Івано-Франківської області. Тваринний світ" 100 тисяч гривень.

Про це йдеться у проекті рішення "Про внесення змін до рішення обласної ради "Про фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2017 році".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: