fbpx

НБУ замовив меблі у фірми екс-голови Івано-Франківської облради майже на 8 мільйонів гривень

Суспільство 11:56, 19.08, 2014

Управління Нацбанку в Івано-Франківській області за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Житлобуд-І" на оснащення оздоровчого комплексу "Прикарпаття" меблями за 7,64 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, йдеться про базу Нацбанку в м. Яремче, по вул. Грушевського, 7, яку НБУ будує ще з 2010 року.

"Замовлено меблі для спалень, тераси, більярдної, зимового саду, рецепції тощо, а також обладнання (протипожежне, замки тощо). У переліку меблів є комплекти індивідуального виготовлення з натуральної деревини ясеня та дуба", – пише видання.

Ціни на окремі позиції в списку Нацбанк у "ВДЗ" не оприлюднив.

Власниками фірми "Житлобуд-І" є Ігор Олійник (96%), Галина Прокопик (3%), трохи менше відсотка лишається нерозподіленою часткою. Олійник є депутатом та екс-головою Івано-Франківської облради, обирався від "Нашої України".

Єдиним конкурентом фірми на тендері стало ПП "ГалКомБуд" Романа Галіпчака. На офіційному сайті фірми "Житлобуд-І" зазначений у списку "Партнери".

Нагадаємо, при голові НБУ Володимиру Стельмаху вартість будівництва "Прикарпаття" було оцінено у 30,66 млн гривень, ще 6 млн гривень коштували проектні роботи.

Коли НБУ очолив Сергій Арбузов, в серпні 2012 року будівельники отримали замовлення на додаткові роботи вартістю 23,15 млн гривень – Нацбанку знадобилось встановити джакузі, барбекю, каміни, влаштувати зовнішній панорамний ліфт за 530 тис грн. та виконати низку інших робіт.

Окрім цього? у 2012 році Нацбанк замовляв коштовні меблі за 2,3 млн гривень, телевізори й іншу побутову техніку за 0,33 млн гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: