fbpx

Фірма нардепа Шевченка хоче 325 мільйонів за ремонт дороги Мукачеве – Львів

Суспільство 15:01, 30.07, 2015

Компанія ТОВ "ПБС", пов'язана з народним депутатом Олександром Шевченком, претендує на два з трьох лотів на тендері з ремонту прикарпатських доріг.

На процедурі розкриття пропозицій учасників тендеру присутній і сам Олександр Шевченко. ТОВ "ПБС", яка вже після перемоги на тендері у Львові вже понад місяць ремонтує дорогу Мукачеве – Львів на відрізку у Львівській області, претендує на два з трьох лотів з ремонту прикарпатських доріг. 

Пропозиція "ПБС" по першому лоту – траса Мукачеве – Львів, 78 км  325,96 млн грн. На лот №2 компанія не пртендує, а за лот №3 – ремонт дороги Р-24 Татарів – Кам'янець-Подільський – готова взятися за 116,54 млн грн.

Під час розкриття пропозиції з'ясувалося, що по лоту №3 відсутні деякі документи, передбачені умовами конкурсу торгів. Представники "ПБС"запевняють, що ці документи  зокрема, розрахунок витрат на відрядження  не обов'язкові, оскільки вони не закладені у вартість робіт.

Як повідомляв КУРС, наразі з 14 компаній, які подали заявки на тендер, найнижчу ціну за ремонт дороги Мукачеве – Львів запропонувала компанія з Маріуполя, пов'язана з "регіоналом" Борисом Колєсніковим.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: