fbpx

Фірма "ПБС" розпочала ремонт дороги Стрий – Івано-Франківськ. ФОТО

Суспільство 15:57, 16.10, 2017

Розпочалися ремонтні роботи на дорозі Н-10 між містами Стрий та Івано-Франківськ. Дорожня техніка фірми "ПБС" працює на ділянці дороги у селі Майдан Тисменицького району.

Про це у мережі Фейсбук повідомив народний депутат Олександр Шевченко

"Як і мною було анонсовано, ПБС розпочала роботи на дорозі Н-10 на відтинку Франківськ – Стрий… Село Майдан", – написав Шевченко.

Олександр Шевченко зазначив, що ремонтні роботи продовжуватимуться до першого снігу, а в 2018 році компанія завершить ремонт на цій ділянці дороги Н-10.

"Дякую політикам та державним чиновникам за вашу роботу! Дуже дякую громадянам України, різноманітним підприємцям та підприємствам за відбудову країни! Адже Ви і є фундаторами державної казни, бо є платниками податків", – йдеться у дописі Шевченка.

Шевченко додав, що наразі компанія виконує роботи за власний кошт, пізніше ремонтні роботи будуть оплачені з державного бюджету. Зараз, за словами Шевченка, "ПБС" не отримала від держави приблизно 300 мільйонів гривень за виконані роботи на інших об'єктах.

Раніше народний депутат Анатолій Дирів обіцяв, що за підтримки нардепа Віктора Шевченка дорога Івано-Франківськ – Долина – Калуш – Моршин буде зроблена у 2018 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: