fbpx

Фірма "ПБС" розпочала ремонт вулиці Кармелюка, не дочекавшись фінансування, – Олександр Шевченко

Суспільство 14:14, 17.09, 2016

В Івано-Франківську розпочався довгоочікуваний ремонт вулиць Кармелюка та Ленкавського.

Роботи здійснює фірма "ПБС", яка минулого року виграла тендер.

За словами народного депутата Олександра Шевченка, попередня міська та обласна влада робила усе можливе, щоб не дати можливість фірмі "ПБС" розпочати та закінчити ремонт цих вулиць.

"Нова влада нічим не змінилась. Фактично тендер виграла фірма "ПБС", а не відмовилась, як нам пропонували у лютому 2016 року. Нам пропонували відмовитись від тендера і показати таким чином громаді свою бездіяльність. Тут можна не просто на словах сказати, хто пропонував, в нас є офіційні документи, підписані владними чиновниками з пропозицією відмовитися від тендера", – зазначив нардеп.

Від цієї пропозиції фірма відмовилась і розпочала ремонт, не дочекавшись фінансування. 

"Краще все місто забрукувати і зробити неякісно ремонт асфальтного покриття, ніж дати гроші на ремонт Ленкавського і Кармелюка фірмі "ПБС", тому що вона асоціюється зі мною і відповідно, як вони рахують, це буде додаткова позитивна репутація для Шевченка. Мені абсолютно начхати на те, яка в мене буде репутація. Мені головне, щоб люди зрозуміли  без якісного ремонту не буде якісних вулиць. Якщо їх ремонтувати щороку, як наприклад "пасічнянський" міст, то в нас, як правило, не вистачатиме коштів",  переконаний Олександр Шевченко.

Нагадаємо, у цьогорічному бюджеті 2 817 тисяч гривень було передбачено для повного ремонту дороги на вулиці Кармелюка та 1 648 тисяч гривень для капітального ремонту вулиці Ленкавського (перша черга).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: