fbpx

ФК "Калуш" на останніх хвилинах втратив виїзну перемогу над "Чайкою"

Спорт 20:15, 26.04, 2019

Хвилинна несконцентрованість під завісу поєдинку коштувала футбольному клубу "Калуш" трьох важливих очок у боротьбі за найвищі місця Другої ліги.

Черговий поєдинок у рамках Другої ліги команда Андрія Нестерука провела у гостях проти петропавлівської "Чайки", інформує прес-служба ФК "Калуш".

Напередодні гри "Калуш" недорахувався двох основних захисників: Ярослав Олевич продовжує заліковувати травму, отриману ще під час зимових зборів, тоді як Володимир Заваляк оговтується після пошкодження, отриманого у матчі проти рівненського "Вереса".

Перший небезпечний момент у поєдинку створили калушани – Данило Книш прорвався на побачення з голкіпером, та не зумів переграти останнього у ближньому бою. В наступному епізоді Роман Лебедь класно розбірався на лівому фланзі атаки, накрутивши кількох оборонців, і виконав шикарну передачу на Володимира Савошка, що головою елегантно переправив "круглого" у кут воріт. На жаль, гол було скасовано – лайнсмен вгледів офсайд у нашого півзахисника.

Згодом на вістрі атаки опинився Роман Лебедь, та його удару в падінні не вистачило влучності. Все ж на 33-й хвилині кількість переросла у якість – після розіграшу карного Андрій Кохман опинився у потрібному місці у потрібний час і більярдним ударом відкрив рахунок у матчі. Під завісу тайму Данило Книш ефектним ударом з лету міг подвоїти перевагу, та Мусієнко відвів загрозу від власних воріт. За мінімального гандикапу гостей суперники пішли на перерву.

Після відпочинку команди продовжували у тому ж руслі – калушани позиційно атакували, прибравши "круглого" під власний контроль, тоді як господарям залишалось лише шукати щастя у контратаках. Непоганий шанс збільшити рахунок втратив Роман Лебедь, з дальнім ударом якого впорався голкіпер.

На екваторі тайму "свіжий" Роман Гудак, що кількома миттєвостями раніше з'явився на полі, "завалив" нападника "Чайки" у власному карному, за що отримав "гірчичник", а арбітр вказав на "точку". Радість вболівальників на трибунах у Макарові вмить переросла в розчарування – удар Пономаренка з одинадцяти метрів потягнув Денис Хвалицький.

Після пенальті гра дещо заспокоїлась, але, як виявилось згодом, це було затишшя перед бурею. В кінцівці поєдинку "Чайка" спочатку зусиллями Шевчука зрівняла рахунок у матчі, а згодом Сухенко нокаутував "червоно-чорних", забивши другий гол – 2:1. Ось така фатальна кінцівка…

Наступний свій поєдинок футбольний клуб "Калуш" зіграє у середу, 1-го травня. На домашньому "Хіміку" у двобої лідерів зійдуться "Калуш" та житомирське "Полісся". Початок матчу о 17:00.

"Чайка" Петропавлівська Борщагівка – ФК "Калуш" – 2:1 (0:1)

Голи: Шевчук, 85, Сухенко, 89 – Кохман, 33.
ФК "Калуш": Хвалицький, Веремієнко, Сениця, Кохман (Кисленко, 54), Сивка (Скакун, 82), Лебедь (Танчин, 75), Поручинський, Книш, Хорольський, Савошко (Гудак, 65), Матушевський. Запасні: Попович, Кабанюк.
Попередження: Веремієнко, 30, Савошко, 56, Гудак, 70.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: