fbpx

ФК "Калуш" призначив головного тренера

Спорт 13:09, 02.01, 2019

У Новий рік футбольний клуб "Калуш" увійшов з новим наставником – до весняної частини Другої ліги команду готуватиме Андрій Нестерук.

З новим керманичем укладена угода до кінця сезону 2019/2020 років.

Наразі Андрій Нестерук буде виконуючим обов'язки головного тренера команди і разом з тим відправиться на курси для здобуття ліцензії "В" УЄФА, – інформує прес-служба клубу.

Підготовка команди до весняної частини сезону розпочнеться у другій половині січня. Інформація про тренерський штаб та детальні плани на зимове міжсезоння буде оприлюднена згодом.

Андрій Петрович Нестерук народився 1 серпня 1978 року в Івано-Франківську. Протягом професіональної кар'єри гравця виступав у молдовських "Шерифі", ФК "Тирасполь", казахському "Ордабаси", а в Україні знаний грою в ужгородському "Закарпатті", алчевській "Сталі" та сімферопольській "Таврії".

Не чужий новий наставник і калуським вболівальникам футболу, адже у 19971999 роках як гравець захищав кольори "червоно-чорних" у Другій лізі (провів у складі "Калуша" 61 матч, в яких забив 11 голів). Протягом кар'єри тричі ставав чемпіоном Молдови, двічі здобував національний кубок країни та одного разу Кубок Співдружності.

Останнім місцем роботи 40-річного фахівця був ФК "Карпати" (Галич), який він очолював з 2016-го року. Протягом двох сезонів, проведених у Галичі, виборов з командою звання чемпіонів області, Суперкубок області, дійшов до фіналу кубка Івано-Франківщини, а також вивів команду у лідери чемпіонату ААФУ. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: