fbpx

ФК "Калуш" залишився без головного тренера

Спорт 12:01, 26.11, 2018

До весняної частини сезону футбольний клуб "Калуш" готуватиме новий тренерський штаб.

Разом з наставником покидають клуб і тренер голкіперів Ігор Білан, а також адміністратор Олександр Войтюк, інформує прес-служба клубу.

"Ми доволі молодий клуб на мапі професіонального футболу України, тож робимо перші кроки у становленні як клубу, так і команди. Тому важливо, щоб кожне управлінське рішення було виваженим, збалансованим, йшло на користь клубу і відображало стратегію його розвитку. Головним пріоритетом у нашій стратегії завжди повинен бути саме клуб і його інтереси.

А реалізовувати ці інтереси повинно ядро однодумців. Вважаємо, що у Правління клубу, Президента, менеджменту і головного тренера має бути спільний погляд на стратегічний розвиток клубу. Ніхто не вимагає, щоб усі думали однаково і в унісон, ніхто не заперечує дискусії та гострі обговорення. Але ми прагнемо бути соратниками саме у ключових, визначальних питаннях.

З попереднім тренерським штабом ми розійшлись у зв'язку з різним баченням подальшого розвитку клубу. Тож ми подякували один одному і без взаємних образ чи звинувачень вирішили припинити подальшу співпрацю.

Наразі ведемо перемовини з кандидатами на пост нового головного тренера. Хочеться зробити правильний, виважений крок у виборі наставника команди, тому не поспішаю з цим рішенням", – розповів президент ФК "Калуш" Андрій Білецький.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: