fbpx

ФК "Прикарпаття" підписав двох новачків

Спорт 07:57, 04.07, 2018

Новачками івано-франківського "Прикарпаття" у нинішнє літнє міжсезоння стали два вихованці прикарпатського футболу – 23-річний захисник Микола Квасний та 22-річний півзахисник Святослав Лаврук.

Напередодні обидва футболісти підписали однорічні контракти та зіграли у двох товариських матчах з "Карпатами" U-21 і ФК "Калуш", інформує прес-служба ФК "Прикарпаття".

Святослав Лаврук народився 15 червня 1996 року в селі Пістинь Косівського району. На юнацькому рівні виступав у чемпіонатах ДЮФЛ України за ДЮСШ-1 м. Коломиї, ДЮФК "Ніка-05" (Івано-Франківськ) та донецький "Шахтар" (U-17). Далі були виступи за косівську "Гуцульщину" та франківську "Ніка-Івано-Франківськ" в юнацькому чемпіонаті області U-18.

В 2016-му році Святослав Лаврук перебрався до Польщі, де встиг пограти у складі трьох команд: "Roztocze Szczebrzeszyn", "Lada 1945 Bilgoraj" та "KS Hetman Zamosc". Сезон 2017/18 років український півзахисник завершив у команді IV регіональної ліги "Roztocze" із Люблінського воєводства, де був одним із найкращих гравців сезону в своїй лізі.

Микола Квасний народився 4 січня 1995 року в місті Долина. На юнацькому рівні виступав у чемпіонатах ДЮФЛ України за команди "Княжа" (Щасливе), "Зірка" (Київ). Загалом з 2008 по 2012 рік провів 55 матчів і забив 2 голи в чемпіонаті ДЮФЛ. Після випуску з дитячої школи Квасний потрапив у команду U-19 київського "Арсеналу", який тісно співпрацював з "Княжою". На початку 2014 року підписав контракт з сімферопольською "Таврією", де виступав за молодіжну команду.

Влітку 2014 року Микола Квасний перейшов у полтавську "Ворсклу", де став основним захисником в молодіжній команді. У бронзовому сезоні 2014/15 Микола провів 18 матчів і забив два м'ячі, а вже наступного року дебютував за першу команду, за яку зіграв у трьох матчах Прем'єр-ліги і двох кубкових матчах. Далі продовжив виступати за молодіжний склад "Ворскли", а минулий сезон 2017/18 років Квасний провів за ПФК "Суми", за який у Першій лізі зіграв 13 поєдинків.

Раніше "Прикарпаття" підписало нападника Василя Цуцюру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: