fbpx

ФК "Прикарпаття" розпочинає продаж сезонних абонементів на матчі Першої ліги

Спорт 21:06, 11.07, 2018

Наступного тижня розпочнеться новий футбольний сезон у Першій лізі. 20 липня о 18.00 у стартовому турі "Прикарпаття" прийматиме команду "Балкани" (Зоря, Одеська область).

До старту Першої ліги івано-франківський клуб виготовив сезонні абонементи, вартість яких становить 600 гривень. Абонемент у вигляді пластикової картки є перепусткою на 15 домашніх матчів команди у чемпіонаті України. До того ж, бонусом у його вартість включені й кубкові ігри, інформує прес-служба ФК "Прикарпаття".

Одноразові квитки на домашні матчі "Прикарпаття" у Першій лізі сезону 2018/19 рр. коштуватимуть 50 гривень. Тож власники абонементів мають нагоду зекономити 20% від вартості квитків, а перед кожною грою ще й гарантовано отримають передматчеві програмки.

Продаж сезонних абонементів і квитків на матч 1-го туру розпочнеться наступного тижня у касі стадіону "Рух".

З вівторка по четвер, 17-19 липня, каса працюватиме з 16-ї до 19-ї години, а безпосередньо в день гри 20 липня – з 11:00. Також попередньо абонемент можна замовити, надіславши листа на електронну скриньку fc.prykarpattia@gmail.com.

Нагадаємо, вхід на домашні матчі "Прикарпаття" залишається безкоштовним: для дітей віком до 14 років (у супроводі батьків), для власників "Картки іванофранківця" (за наявності відповідного документа), для учасників бойових дій (в тому числі АТО) та інших пільгових категорій згідно з чинним законодавством України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: