fbpx

ФК "Прикарпаття" вдома обіграло тернопільську "Ниву". ФОТО, ВІДЕО

Спорт 10:44, 28.04, 2018

Матч завершився з рахунком 2:0. Дубль оформив лідер атак іванофранківців Ігор Худоб'як.

За доброю традицією, що останнім часом склалася в Івано-Франківську, гравців обох команд вивели на поле МЦС "Рух" дітки учасників АТО. Як одні, так й інші були одягнуті в футболки з символікою "Учасник АТО – Герой України", інформує прес-служба клубу.

Гра розпочалася за рівної боротьби в центрі поля за певної ігрової та територіальної переваги господарів. Щоправда, перший по-справжньому небезпечний момент виник на 13-й хвилині біля воріт Вульчина, але Остап справився з підступним ударом Слоневського після контратаки лівим флангом. Ще за кілька хвилин необов'язкову жовту картку отримав Петро Ковальчук.

Ближче до середини першого тайму "Прикарпаття" почало грати активніше. Гравці івано-франківської команди раз у раз віддавали передачі в напрямку Худоб'яка, і це принесло свої результати. На 34-й хвилині матчу Ігор поборовся з капітаном тернополян Пікулем та змусив останнього зіграти рукою метрів за 25 від воріт. Після потужного пострілу "Халка" зі штрафного м'яч затріпотів у сітці воріт Механіва.

Друга половина матчу розпочалася з серії замін, які провів Володимир Ковалюк. Коуч іванофранківців відразу після перерви кинув у бій Дербаха, Француза та Оринчака. Саме останній, розмістившись на позиції правого вінгера, постійно нагнітав ситуацію на своєму фланзі, що врешті і призвело до ще одного взяття воріт Худоб'яком в заключні хвилини матчу. Ігор став справжніи героєм зустрічі, зробивши дубль, здобувши перемогу для команди та вийшовши на перше місце в гонці бомбардирів Групи А Другої ліги.

Також слід зазначити, що в складі тернополян в другій половині зустрічі на полі з'явився колишній гравцеь МФК "Прикарпаття" Дмитро Гапончук. Щоправда, хавбек не зміг завершити поєдинок до кінця, отримавши пошкодження в одному з ігрових епізодів в середині другого тайму.

Свій наступний поєдинок МФК "Прикарпаття" проведе 6 травня в Чернівцях, наступний домашній поєдинок попередньо відбудеться 12 травня. Суперник – ФК "Полісся" (Житомир). 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: