fbpx

Флешмоб UnitedUkraine: в акції на підтримку України взяли участь українці з усього світу

Суспільство 19:37, 20.01, 2018

Флешмоб United Ukraine розпочався 10 січня 2018 року. У соцмережах публікують фотографії з різних куточків світу.

Українці, які проживають у різних частинах світах, беруть часть у міжнародному флешмобі на підтримку єдності України UnitedUkraine, пише Громадське радіо.

Так, у столиці Чехії Празі учні української суботньої школи сьогодні, 20 січня, долучилися до флешмобу, написав посол України у Чехії Євген Перебийніс на сторінці у Twitter.

Він опублікував фото школярів, які тримають у руках постери з написами "Україна Єдина".

"Урок Єдності у старших класах української суботньої школи "Ерудит" у Празі. Поговорили про події січня 1918 та 1919 років — 4-й Універсал, Злуку, Крути та інші важливі сторінки української історії. І, звичайно ж, приєдналися до флешмобу #UnitedUkraine", — написав посол.

1

Учні української суботньої школи у Празі 

Співробітники українських посольств активно долучаються до флешмобу, публікуючи світлини з Бразилії, Канади, Білорусі, Південної Африки.

Флешмоб "United Ukraine" – міжнародна акція в соціальних мережах на підтримку України.

Традиційно проводиться в середині лютого і присвячений Дню соборності України. Люди публікують у соціальних мережах фото з постерами на підтримку єдності України та вказубють хеш-тег #UnitedUkraine.

Започатковано флешмоб у 2015 році. У 2016 році у флешмобі взяли участь понад 15 000 учасників із 68 країн світу, що розташовані на п’яти континентах.

Цьогоріч флешмоб стартував 10 січня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: