fbpx

Франківчанам розкажуть, як започаткувати власну справу

Економіка 17:40, 27.09, 2017

Ви думаєте про створення власного бізнесу, але ще сумніваєтеся? Не знаєте всіх нюансів, хочете проконсультуватися з практиками? Тоді ця подія саме для вас.

Відкрита зустріч відбудеться 28 вересня об 11:00 у конференц-залі готелю "Станиславів", що на вул. Чорновола, 7. Захід організовує Українська Галицька Партія.

Юридичні моменти започаткування бізнесу, досвід започаткування стартапу, сприяння розвитку підприємництва в Івано-Франківську. Про все це розповідатимуть досвідчені спеціалісти-практики. Спікерами на заході стануть малі підприємці, юристи, експерти економічної групи УГП.

Тут же відбудеться презентація двох довідників, виданих Галицькою Партією:

– "Власна справа" для тих, хто хоче започаткувати свій бізнес

– Пам'ятка для підприємців, що потрібно знати про перевірки Держпраці.

1Для Української Галицької Партії розвиток підприємництва – це важливий напрям, над яким тут активно працюють. Партійці переконані, що незалежні та самодостатні підприємці розвиватимуть нашу країну.

"Підприємництво зараз є одним із основних наповнювачів бюджету країни, хоча й перебуває у вкрай хиткому стані. Тож, замість тиску з боку держави і нацьковування контролерів, потребує особливої опіки та створення на законодавчому рівні максимально комфортних умов для розвитку", – говорить юрист Івано-Франківського осередку УГП та приватний підприємець Андрій Бондарчук.

У Галицькій Партії кажуть, що такі заходи будуть проводити і надалі. Наразі запрошують усіх, хто бажає послухати, як започаткувати свій бізнес.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: