fbpx

Франківчанка на міжнародному конкурсі отримала титул Little World Fashion Top-Model 2018

Стиль життя 15:03, 04.04, 2018

Учениця Продюсерського центру "Star Team" і Школи краси та модельного агенції "Ювента" отримала титул Little World Fashion Top-Model 2018.

Юна прикарпатка Вікторія Адамчук, учениця Продюсерського центру "Star Team" (керівник Ірина Батюк) і Школи краси та модельного агенції "Ювента" (керівники Тетяна Терсенова-Заводовська та Оксана Глушко), отримала титул Little World Fashion Top-Model 2018.

Нещодавно в Києві відбувся Міжнародний конкурс World Fashion Top-Model 2018, який проходив паралельно з українським конкурсом юних моделей.

Тема фестивалю – "Emoji Gsme". Кожен учасник повинен був підготувати свій Fashn Look в стилі Emoji та достойно його продемонструвати в дефіле. Крім того, юні моделі демонстрували одяг відомих дизайнерів та Модних Домів України.

Вікторія Адамчук демонструвала колекцію Nacho. Фінальний вихід відбувався у сукнях срібного кольору, на якому дівчинка демонструвала сукню від івано-франківського дизайнера Вікторії Белей. До конкурсу Вікторію підготувала Оксана Глушко.

Віка стала переможцем у віковій категорії Little і отримала титул Little World Fashion Top-Model 2018.

У конкурсі брали участь моделі з України, Естонії, ОАЕ, Тенеріфе (Канарські острови), Кенії, Угорщини та ін. Гала-концерт проходив у сучасному концертно-виставковому центрі "Парковий" в мальовничому парку над Дніпром. Також учасники конкурсу відвідали розважальний центр "Дитяча планета", де весело провели час, а також зустрілися з відомим у світі моди фотографом Вадимом Яцуном, який провів майстер-клас з фотопозування.

А ще юні моделі відвідали майстер-клас відомої моделі світового рівня, володарки титулу Miss Model of the World-2017 Лілії Галушко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: