fbpx

Франківчанка народила одинадцяту дитину та отримала бейбі-бокс від мерії. ФОТО

Суспільство 11:55, 13.09, 2018

Днями у сім'ї Назаруків з Івано-Франківська народився хлопчик. Це одинадцята дитина в сім’ї. Наразі родина виховує восьмеро дівчаток та трьох хлопчиків.

Хлопчик народився справжніх богатирем – завважки 3900 г та на зріст 54 см. Сім’я поки не вирішила, як назвати наймолодшого, та у виборі імені братимуть участь не тільки батьки, а й братики з сестричками новонародженого, пише КНП "Івано-Франківський міський клінічний перинатальний центр"

За народження одинадцятої дитини в сім’ї матері-героїні вручила бейбі-бокс представники міської влади – заступник міського голови Івано-Франківська Олександр Левицький та директор Департаменту молодіжної політики та спорту Віталій Матешко.

"Будь-яка відповідальність та турбота матері про дитину – це важко і виснажливо. Ми вам дякуємо. І віримо, що до кожної дитини ви ставитесь з любов’ю і трепетом. І вони виростуть добрими людьми і добрими українцями. Хай цей дарунок буде першим помічником у турботі про дитятко",  зазначив Олександр Левицький.

Бейбі-бокси в Івано-Франківську почали вручати з 30 березня. Їх можуть отримати учасники АТО; сім’ї, що стали батьками двійні чи трійні; у яких народилася п’ята і більше дитина; молоді студентські сім’ї, що на момент батьківства не досягли 21 року, мами з інвалідністю I та II групи.

Читайте також: Стало відомо, коли "пакунки малюка" доставлять на Прикарпаття

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: